A Reál-M Kft. nemzetközi szállítmányozási és logisztikai vállalat fuvarfeladatait elsősorban saját járműveivel teljesíti, de a megbízói igények minél pontosabb teljesítésének érdekében ellenőrzött, megbízható alvállalkozókkal is együttműködik.

Járműveink a szállítások nyomon követhetőségének érdekében GPS berendezéssel vannak felszerelve. Megbízóink webes felületen, vagy okostelefon alkalmazással is nyomon követhetik az éppen fuvarfeladatot végrehajtó jármű pillanatnyi pozícióját. Valamennyi gépjárművünk a kötelező gépjármű felelősségbiztosításon felül Casco biztosítással is rendelkezik.

 

Szállítási feladatainkat rendkívül rövid határidővel teljesítjük.

 1. Export fuvarok esetén a megrendelést követő 1-2 órán belül bármilyen európai célállomás irányába el tudjuk indítani a megbízó igényeinek megfelelő járművet. A németországi autógyáraknak szállított árukat a felrakástól számított 10-14 órán belül a címzett részére átadjuk. Ennek előnye a Megbízóink számára nyilvánvaló: a hosszadalmas gyűjtőszállítással szemben kevesebb raktárkapacitás szükséges és kisebb pénzeszközöket köt le az útban levő árukészletek finanszírozása.
 2. Import szállítási feladatok esetén 4-6 órán belül felvesszük az árut és jellemzően a másnap reggeli munkakezdéskor a megadott címen átadjuk.

 

Fuvarmegbízásokat előzetes egyeztetés után áll módunkban befogadni, amelynek tartalmaznia kell a felrakodás helyét és időpontját, a lerakodás helyét és időpontját, a szállítandó áru paramétereit, a fuvardíjat és az igényelt fuvareszköz típusát. A leadott megbízásokat fuvarszervezőink rögzítik rendszerünkben, ezt követően pedig megszervezik rá a szükséges gépjárművet. Ezután igazoljuk vissza a fuvarmegbízást, rendszámmal együtt. Az áru kiszolgáltatása után értesítjük Partnereinket a sikeres fuvarteljesítésről. A fuvarfeladat elvégzése során felmerülő esetleges problémákról azonnal értesítjük a Megbízót annak érdekében, hogy minél rugalmasabban lehessen kezelni a helyzetet.

 

Folyamatos járműpark-fejlesztési programunknak köszönhetően járműveink átlagos életkora kevesebb mint 3 év, esztétikai állapotuk kifogástalan. 85 db járművünk márka szerinti összetételében a Mercedes gyártmányú tehergépkocsik dominánsak. Járműveink évente 120-180.000 kilométert tesznek meg Európa útjain.

Gépjárműparkunk összetétele:

 • 21 db 5 palettás 1100 kg teherbírású

 • 9 db 8 palettás 1100 kg teherbírású

 • 20 db 16 palettás 2400 kg teherbírású

 • 22 db 18 palettás 5500 kg teherbírású /pótkocsival 33 paletta 12000 kg teherbírású/

 • 13 db 34 palettás 24000 kg teherbírású

Járműparkunk környezetvédelmi besorolás szerinti megoszlása az alábbi:

 • 20% EURO VI. normának megfelelő

 • 60 % EURO V. normának megfelelő

 • 10 % EURO IV. normának megfelelő

 • 10 % EURO III. normának megfelelő

Kérjen ajánlatot

Töltse ki az online űrlapot és kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Karrier lehetőség