Logisztikai Központ továbbfejlesztése

Kedvezményezett neve:
REÁL-M Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:
Logisztikai központ továbbfejlesztése a Reál-M Kft-nél Márkón

A szerződött támogatás összege:
126 882 100 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 50 %
A projekt összköltsége: 253 764 200 Ft
 

A projekt tartalmának bemutatása:

„Jelen projekt célja a Reál-M Kft márkói telephelyén működő raktárkapacitásának növelése a jelenlegi, 359,14 nm + 903,73nm + 3740 nm + 2730 nm +996,5 nm üzemelő raktár mellett egy új, 829,64 nm komissiózó és egy 2959,73 nm alapterületű tárolóraktár összesen 3789,37 nm alapterületű raktárkomplexum építése által. A tervezett raktár kb. 8.000 db euroraklap tárolására alkalmas polcrendszeren szűkfolyosós magasraktári technológiával, így a cég összes tárolókapacitása 16700 raklaphelyre bővül.

A fejlesztés eredményeképpen vállalni tudjuk széles körű feladatok elvégzését az egyszerű raktári feladatoktól kezdve az értéknövelő szolgáltatásokig, egységrakomány-képzésig. Ezen felül vállaljuk árukészletek részletenkénti, rendszeres ki- illetve betárolását, Just-In-Time típusú alap- és csomagoló anyag beszállításokat különböző termelő cégek számára. Célunk komplex logisztikai szolgáltatások elérhetővé tétele Ügyfeleink részére.

Az építendő 6894,48 nm-es raktárbázist a korábbi raktárainktól külön építjük vasbeton vázszerkezetből és szendvicspanel szigeteléssel. A padlóburkolatot csiszolt betonból készítjük. A raktárban, mivel csupán tárolásra szolgál, fűtést nem tervezünk. A komissiózás árucsomagolás egységrakományok képzése a főépülethez tartozó fűtött komissiózó térben történik. Az új raktár elhelyezésének mérlegelésekor az elsődleges szempont a már említett jelentős vevői igény földrajzi elhelyezkedése volt; ezen túl természetesen a régióban jelen lévő egyéb gazdasági szereplők általi könnyű megközelíthetőség is jelentős szerepet játszott.

Projektünk ötlete meglévő piaci igények alapján született meg, annak fenntartása középtávon garantált. Hosszabb távon további fejlesztéseket tervezünk tárolókapacitásunk tekintetében.

A projekt során létrejövő raktárkapacitás megyei szinten is kimutatható. Ha a korszerű, mai igényeknek megfelelő raktárakat vizsgáljuk, akkor a bővítés során létrejövő 6894,48 m2 jelentős. A projekt eredménye a régió más vállalkozásait is arra sarkallhatja, hogy további raktárkapacitásokat hozzanak létre, így növelve a korszerű raktárkapacitást. Cégünk elért eredményeit, módszereit szívesen megosztja a projekt eredményeinek terjesztése érdekében.

A fejlesztés megvalósításával a Reál-M Kft. a régió legjelentősebb és a legkorszerűbb logisztikai központtal rendelkező vállalattá válik. Az alakulásunk óta nagy hangsúlyt fektetünk a régióban betöltött pozíciónk megerősítésére, javítására, ezért most is arra törekedünk, hogy olyan marketing tevékenységet folytassunk, amely elsősorban a régió vállalkozásai számára vonzóvá teszi termékeinket, szolgáltatásainkat.

A projekt megvalósításával a jelenlegi kapacitásunkkal már nem kielégíthető keresletet orvosolhatjuk, illetve ügyfeleink számára magasabb szintű szolgáltatást biztosíthatunk, ami által a magyar és egyben a régión belüli partnereink versenyképességének erősítését, piacra jutását és integrálását elősegíthetjük.

A beruházás eredményei Veszprém és környéke lakosaira lesznek a legnagyobb hatással az érintett régióban, mert a társaság adófizetési kötelezettsége itt keletkezik, illetve a munkahelyek betöltésére is a térségből fogunk választani munkavállalókat.”

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. 11. 15.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.5-15-2017-00016

Járműkarbantartó műhely építése a Veszprém megyei Márkón

REÁL-M Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Járműkarbantartó műhely építése a Veszprém megyei Márkón

A támogatás összege: 53,50 millió forint

Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro- kis- és középvállalkozások számára

REÁL-M Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro- kis- és középvállalkozások számára

A támogatás összege: 9,12 millió forint

A Reál-M Kft. márkói logisztikai központjának továbbfejlesztése

REÁL-M Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Reál-M Kft. márkói logisztikai központjának továbbfejlesztése

A támogatás összege: 131,30 millió forint

Kérjen ajánlatot

Töltse ki az online űrlapot és kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Karrier lehetőség